Over ons

Natural Extension studio streeft erna iedere klant erop zijn of haar mooist uit te laten zien.

Ingeschreven bij de KVK en gediplomeerd. Gespecialiseerd in het plaatsen van Wimperextensions, Wimperlift, Wenkbrauwen en Nagels. Ervaar gemak en tijdbesparing bij het verzorgingsritueel. Ben je nieuwsgierig geworden en wil jij ook 24/7 een verzorgd uiterlijk? Zie dan contact, om een afspraak te maken. Ook te vinden op facebook en instagram.

In de toekomst gaan wij onze diensten uitbreiden en verder specialiseren. Wijzigingen en aanpassingen zullen vermeld worden onder de desbetreffende pagina. 

Let op: Per 15 april 2019 heeft Natural Extensions studio een klantenstop, alleen klanten die eenmalig een behandeling ondergaan zullen hiervoor nog contact mogen opnemen. Per 1 mei 2019 zal Natural Extension studio gesloten zijn voor onbepaalde tijd ivm zwangerschapsverlof. Afspraken worden in deze maand niet meer doorgepland eventueel kan er nog contact worden opgenomen voor een 'spoed' opvulbehandeling. De werkzaamheden zullen zo spoedig als mogelijk weer worden opgepakt. Dit zal tijdig gemeld worden via meerdere kanalen. In de tussentijd kunnen wimper en wenkbrauwklanten contact opnemen met LashExtend. Nagelklanten kunnen eventueel terecht bij Beauty Bar 28. Let wel dat beide salons een ander behandelpakket aanbieden en hierbij andere prijzen hanteren. Voor het maken van een afspraak is raadzaam tijdig contact met een van hen op te nemen.