Verloop afspraak

Een afspraak verloopt als volgt. 

Er kan contact opgenomen worden via Facebook, telefoon, sms en whatsapp. Er wordt een datum en tijd aangegeven. Wij zullen altijd aangeven dat het zeer op prijs wordt gesteld als de klant make-uploos naar de afspraak komt. Voorafgaand aan de behandeling zal er bij een eerste ontmoeting een document ondertekend worden. Zie dit als een gezondheidsverklaring. Hierna zullen de natuurlijke wimpers worden beoordeeld en wordt er gekeken naar de mogelijkheden. Na het reinigen van het oog en afplakken van de onderwimpers kan de behandeling beginnen.

Behandelingsduur van een nieuwe set Lash extensions zit tussen de 1 à 2 uur. Van een opvulbehandeling is de duur afhankelijk van de tijd die tussen de behandelingen heeft gezeten, maar houd rekening met 30 min tot 1 uur. 

Behandelingsduur van een behandeling Lash lifting ligt om en nabij 1 uur.

Verwijderen van de Lash extensions door middel van een speciale gel die de bonding (lijm) oplost. Op geen enkele andere manier is een Lash extension te verwijderen. Wij raden dan ook nadrukkelijk af dit zelf te proberen. De duur van deze behandeling is 20 min.