Wenkbrauwen

Wenkbrauw shaping

Dit houd in het Trimmen (knippen), Harsen en Epileren van de wenkbrauwen. Het model is afhankelijk van het natuurlijke volume en groeirichting van de wenkbrauwharen.

Verven Wenkbrauwen/ Wimpers

Dit wordt gedaan met verf in combinatie met peroxide. De verf hecht uitsluitend op de haren.

Henna 

Wordt gebruikt om de werkbrauwen te verven en te contouren. Henna laat een tattoo effect achter op de huid. De zichtbaarheid van het tatoo effect is verschillend per huidtype en verzorging. Gemiddeld blijft dit 1 à 2 weken zichtbaar. De henna hecht zich wel net zolang als verf aan de wenkbrauwharen. Hierdoor komen de wenkbrauwen meer naar voren. Gebruik wordt gemaakt van twee soorten henna. De snelle henna deze wordt aangemaakt met peroxide. De natuurlijke henna wordt aangemaakt met water. De inwerktijd van de natuurlijke henna ligt hoger. Tijdens een behandeling zullen beide opties besproken worden.

 

Let wel: Ieder mens reageerd anders op verschillende stoffen zowel kan er een overgevoeligheid optreden voor peroxide als voor de verf en henna. Heb je last van een gevoelige huid of twijfel je hierover maak een afsrpaak voor een huidtest.