Wimper extensions

 

One bye One Wimperextensions

Bij deze behandeling wordt er op iedere individuele wimper een enkele wimper extension geplaatst. Hierbij kan er zowel volume, lengte en krul gecreeërd worden waardoor het gebruik van mascara overbodig is. Er worden verschillende lengte, breedte en krul-maten gehanteerd welke gebruikt zal worden is afhankelijk van de staat, conditie, dikte en lengte van de eigen wimpers. Bij een eerste ontmoeting wordt er nauwkeurig gekeken en geluisterd naar de persoonlijke wensen van de klant in combinatie met de mogelijkheden die het beste aansluiten op de natuurlijke wimpers. Bij een vervolg afspraak wordt de ervaring van de klant besproken en kunnen er eventuele aanpassingen plaatsvinden. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de wimpers van LashExtend met name de Natural silk lashes zijn favoriet.

Volume Wimper Extensions

Te verdelen in 2/3D en 4/5D. 2/3D wimpextensions wil zeggen dat er op iedere individuele natuurlijke wimper waaiers van 2 of 3 wimperextensions geplaatst zullen worden. 4/5D wimperextensions wil zeggen dat er op iedere individuele natuurlijke wimper waaiers van 4 of 5 wimperextensions geplaatst zullen worden. Hierbij kan er zowel volume, lengte en krul gecreeërd worden waardoor het gebruik van mascara overbodig is. Er worden verschillende lengte, breedte en krul maten gehanteerd welke gebruikt zal worden is afhankelijk van de conditie, dikte en lengte van de eigen wimpers. Bij een eerste ontmoeting wordt er nauwkeurig gekeken en geluisterd naar de persoonlijke wensen van de klant in combinatie met de mogelijkheden die het beste aansluiten op de natuurlijke wimpers. Bij een vervolg afspraak wordt de ervaring van de klant besproken en kunnen er eventuele aanpassingen plaatsvinden. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de wimpers van LashExtend met name de Natural silk lashes zijn favoriet.

Intake Formulier

Bij een eerste ontmoeting wordt er gevraagd om een intake formulier in te vullen. Dit is ter verheldering van een aantal zaken omtrend de behandeling en ter voorkoming van eventuele onduidelijkheden. Een aantal van de onderstaande punten staan hierin vermeld.

Ieder mens reageert anders op de wimperextensions, overgevoeligheid kan altijd optreden. De mate van gevoeligheid op allergieën is bepalend of Wimperextensions voor jou geschikt zijn.  In principe is het voor iedere gezonde vrouw of man toepasbaar. In enkele gevallen waarschuwen wij en in een aantal gevallen rade wij het plaatsen van Wimperextensions af.

 • Staar, u kunt gerust wimperextensions laten plaatsen en een behandeling ondergaan. 
 • Zwangerschap, er is nog niet aangetoond of het plaatsen van wimperextensions tijdens je zwangerschap schadelijk is. Toch willen wij je erop attenderen dat het niet is uitgesloten dat het mogelijk effect kan hebben op je ongeboren kindje. Het plaatsen vanwimperextensions tijdens je zwangerschap is dan ook geheel op eigen risico. Hormonen hebben echter weldegelijk invloed op het resultataat van de behandeling en de duur van het effect.
 • Oogontsteking in zijn geheel ooglid of oogwit. Er kant op het moment van de ontsteking geen wimperextensions geplaatst worden. U kunt terugkomen wanneer de ontsteking over is of met een eventuele doktersverklaring waarop staat dat het plaatsen van wimperextensions geen risico heeft. 
 • Haaruitval, haaruitval kan ontstaan door stress, ouderdom of ziekte. Hoe graag we het ook zouden willen we kunnen dan geen wimperextensions plaatsen aangezien ze moeten hechten aan een natuurlijke wimper. Dit geldt ook voor gaten tussen wimpers. Bij wimperextensions worden kalen plekjes in de meeste gevallen geaccentueerd.  

 

Wanneer Natural Extension geen wimperextensions plaatst.

 • Blefaritis ' ontsteking oogleden' 
 • Conjunctivitis' bindvliesontsteking '
 • Chalazion' ontsteking oogkliertjes'
 • Alopecia' haaruitval'
 • Herpes simplex rond de ogen 
 • Psoriasis rond de ogen
 • Eczeem rond de ogen
 • Schimmelinfectie
 • Trichotillomanie' dwangmatig haren plukken'
 • Andere huidaandoeningen ' doktersverklaring'

Bij het ondertekenen van het intake formulier verklaard de klant dat er zich geen lichamelijke aandoening voordoen die de behandeling kunnen belemmeren. Wanneer dit wel het geval is zal in goed overleg zodoende met een verklaring van de huisarts gekeken worden naar de mogelijkheden.